Jedlá z panvice a woku
Stačí nadrobno nasekaná zelenina, mäso alebo ryby pokrájané na plátky či na kocky, na to vhodné korenie, bylinky a trochu oleja, wok či panvicu – a vynikajúce, rýchle a chutné jedlá sú na svete.
Zobrazených 17–32 z 74 výsledkov
Stačí nadrobno nasekaná zelenina, mäso alebo ryby pokrájané na plátky či na kocky, na to vhodné korenie, bylinky a trochu oleja, wok či panvicu – a vynikajúce, rýchle a chutné jedlá sú na svete.
Publikácia z oblasti zdravej výživy. Z obsahu: Klíčky potrava i liek, Klíčky a bielkoviny, Vitamíny, enzýmy v klíčkoch, Nakličovanie semien, Čo môže klíčiť, …
Recepty – kompóty, marmelády, džemy – kombinácie a vhodné zoskupenia niekoľkých druhov ovocia – ovocné šťavy – ovocné syry – zavárané ovocie s trochou vína alebo alkoholu…
Recepty – kompóty, marmelády, džemy – kombinácie a vhodné zoskupenia niekoľkých druhov ovocia – ovocné šťavy – ovocné syry – zavárané ovocie s trochou vína alebo alkoholu…
Kniha podrobne informuje čitateľov o rôznych druhoch korenia a pochutín, ktoré možno používať na prípravu jedál a nápojov. Sú usporiadané podľa abecedy, uvádza sa ich popis, použitie, pestovanie a recepty na ich využitie, a to nielen v kuchyni, ale aj v kozmetike.
Od sprievodcu po kuchyni až po rôzne nástroje. Kapitoly sú radené podľa stupňa obtiažnosti, absolútne jednoduché, jednoduché…
Užite si veselé varenie a pečenie so svojimi deťmi. Odkiaľ vziať inšpiráciu? Cukrárka Veronika Bušová a kuchár Marcel Ihnačák z Kuchyne Lidla pre vás pripravili s deťmi knihu plnú receptov na každú príležitosť.
Sto předpisů na kuřecí polévky, předkrmy a saláty, na pokrmy z vařeného masa, na úpravu dušených, smažených a pečených kuřat, na minutky a moučníky z kuřecího masa. Předpisy jsou doplněny informacemi…
Kniha nabízí všechna kouzla se zeleninou, sýry a rybami, vynikající husté čorby, vůni grilovaných mas mísící se s olivovým olejem a středomořským kořením, cukrovinky s příchutí Orientu – to vše podle receptů a jídel, jimiž přátelé pohostili znalce tamnějších literatur, překladatele a labužníka Dušana Karpatského.
Na 120 stranách knihy ponúka asi 130 receptov na múčniky, krémy, nápoje i jedlá pre malé i veľké deti.
Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO ’58 v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza.
Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO ’58 v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza.
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek.
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal.
Chutné a výživné polievky, pokrmy z mäsa, zeleniny a rýb, cestoviny, rýchle zákusky, torty a domáca zmrzlina. Recepty na domáci kečup, zaváraniny a najobľúbenejšie herečkine koláče.
Obrazová kuchárka obsahuje 124 farebných fotografií a 400 receptov.