Kuchárske knihy

Zobrazených 17–32 z 33 výsledkov

  • Paulus vs. Ihnačák / Ihnačák vs. Paulus

    Paulus vs. Ihnačák / Ihnačák vs. Paulus

    Kuchárka obsahuje 104 receptov – 52 receptov od Romana Paulusa a 52 od Marcela Ihnačáka. Recepty sú rozdelené do kategórií hydina, mäso, polievky , šaláty, syry, ryža a cestoviny, ryby.

    3,90 Pridať do košíka
  • Pokrmy z morských plodov

    Pokrmy z morských plodov

    Príprava pokrmov z morských plodov je veľmi jednoduchá, dajú sa kúpiť už očistené, takže odpadá nepríjemná práca a zostáva iba radosť z varenia. Kôrovce a mušle sú ideálne na slávnostnú tabuľu- vyzerajú úžasne, ich príprava aj konzumácia sú zábavné.

    2,90 Pridať do košíka
  • Recepty pro jeden hrnec

    Recepty pro jeden hrnec

    Presvedčíte sa, že na to, aby ste sa dobre najedli, nemusíte mať vždy viac chodov. S knihou RECEPTY PRO JEDEN HRNEC vykúzlite skvelé jedlá ľahko a rýchlo.

    7,50 Pridať do košíka
  • Recepty zo života 15

    Recepty zo života 15 – Rýchle večere

    Rýchle večere. Obľúbená klasika vo vašej kuchyni.

    3,20 Pridať do košíka
  • Recepty zo života 7- Soňa Hodulová, Ivica Ondrejičková

    Recepty zo života 7

    Sladké jedlá, múčniky a iné dobroty.

    5,50 Pridať do košíka
  • Recipes for Peace, Rights and Well-being

    Recipes for Peace, Rights and Well-being

    A book of recipes with contributions of Geneva-based organizations that describe the work they do towards Peace, Rights and Well-being in a recipe-style.

    9,70 Pridať do košíka
  • S Anetou a Janicou - Čo na srdci, to na jazyku

    S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku

    Jedlo spája. A našťastie pre nás všetkých spojilo aj Anetu Orosiovú a Janicu Lacovú. Kreatívne, zdravšie, chutne. Po tom, čo dievčatá rozbehli školu varenia Jem iné a stali sa ambasádorkami Food Foundation Jamieho Olivera v projekte Food Revolution pre Slovenskú republiku, vydávajú úžasnú knihu plnú najrôznejších receptov S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku.

    4,20 Pridať do košíka
  • Sendviče klasické i moderné

    Sendviče klasické i moderné

    Recepty na prípravu sendvičov, klasických aj originálnych, zo svetových kuchýň i od štyroch vynikajúcich slovenských šéfkuchárov, jednoduchých a nenáročných i zložitejších jedál, v kombinácii s poctivým pečivom a kvalitnými surovinami.

    2,70 Pridať do košíka
  • Speciality světových kuchyní

    Speciality světových kuchyní

    Kniha plná chutných receptov zo všetkých kútov sveta.

    3,50 Pridať do košíka
  • Tajomstvá babičkinej kuchyne

    Tajomstvá babičkinej kuchyne

    Zmyslom tejto kuchárskej knihy je znovu objaviť tradičnú kuchyňu, aby ste si mohli na nej pochutnávať tak, ako naši predkovia. Mnoho z týchto jedál pochádza z rôznych kútov Európy – veď kto by nepoznal viedenský rezeň, koložvársku kapustu, či frankfurtskú pečeň…

    12,80 Pridať do košíka
  • Umění francouzské kuchyně

    Umění francouzské kuchyně

    Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu.

    14,00 Pridať do košíka
  • Vaříme zdravě při osteoporóze

    Vaříme zdravě při osteoporóze

    Položte si otázku, milé dámy: Věnujete svým kostem stejnou pozornost jako své pokožce? To byste ale měly, i kosti si zaslouží každodenní péči. A jde to snáz, než byste čekaly.

    3,90 Pridať do košíka
  • Zľava! Výživa pro člověka a Zemi Christian Opitz

    Výživa pro člověka a Zemi

    Život v harmonii přináší radost, porušování přírodních zákonů komplikace. Všechno je složitě provázáno – zdraví, mysl, výživa, mezilidské vztahy. Naše svobodná vůle nám dává možnosti rozhodnout se pro změnu našeho dosavadního způsobu života, našeho myšlení, stravování nebo postoje k druhým bytostem.

    6,30 Pridať do košíka
  • Zľava! What's a Cook to Do?- James Peterson

    What’s a Cook to Do?

    Kniha je v anglickom jazyku. Obľúbený americký učiteľ varenia, mnohonásobný držiteľ kuchárskych ocenení James Peterson ponúka neoceniteľnú referenčnú príručku. Kulinárski študenti často čerpajú inšpiráciu z komplexných kuchárskych kníh, ktoré vydal šéfkuchár a inštruktor varenia Jim Peterson.

    4,30 Pridať do košíka
  • ZDRAVÝ ROZUM je najlepší recept

    Zdravý rozum je najlepší recept

    Túto knižku môžete čítať dvomi spôsobmi: buď si nalistujete recept, ktorý sa vám zapáčil a začnete podľa neho variť, alebo si môžete len tak pri kávičke čítať a vnárať sa do tajomstiev dvoch kuchárov…

    4,70 Pridať do košíka
  • Zo záhrady do kuchyne

    Zo záhrady do kuchyne

    Mať vlastnú záhradku znamená, že máte k dispozícii kúsok prírody, ktorý sa môže stať priamym zdrojom všetkého, čo potrebujete pre zdravú a prírodnú kuchyňu. Kniha Zo záhrady do kuchyne prináša skvelé tipy, prostredníctvom ktorých vám poradíme, ako efektívne využiť svoju záhradku.

    7,20 Pridať do košíka