Všetko o víne

8,90

Tajomstvá kvality vína, od pestovania vín až po jeho uskladnenie. Hrozno ako surovina na výrobu vína, zrenie a starnutie vína, čírenie a stabilizácia vína, filtrácia a fľašovanie vína, výroba tokajských vín, výroba prírodných sladkých a dezertných vín, výroba šampanských a šumivých vín, kontrola kvality a degustácia vín.

Na sklade

Popis

Tajomstvá kvality vína, od pestovania vín až po jeho uskladnenie. Hrozno ako surovina na výrobu vína, zrenie a starnutie vína, čírenie a stabilizácia vína, filtrácia a fľašovanie vína, výroba tokajských vín, výroba prírodných sladkých a dezertných vín, výroba šampanských a šumivých vín, kontrola kvality a degustácia vín.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 964 g
Rozmery 21.5 × 2 × 30 cm
Jazyk

Väzba

pevná väzba

Počet strán

171

Vydavateľstvo

Rok vydania

ISBN

80-88892-16-3

Tlač

Neografia

Stav knihy

oderky v rohoch knihy, veľmi dobrý

Vpisy, pečiatky

malý vpis na titulnej strane