Kuchárske knihy

Zobrazuje sa všetkych 13 výsledkov

  • 101 praktických rád - Polievky

    101 praktických rád – Polievky

    Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok – príprava vývarov, vhodné suroviny, krémové, sýte, ľahké a studené polievky.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 praktických rád - Pripravujeme šaláty

    101 praktických rád – Pripravujeme šaláty

    Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok ako pripraviť chutné a výživné šaláty.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Nátierkové a šalátové špeciality

    101 receptov a rád z časopisu Slovenka – Nátierkové a šalátové špeciality

    V knihe nájdete výber osvedčených receptov od našich gazdiniek, chutné a výživné občerstvenie, aké sú dostupné suroviny a príprava jednoduchých receptov – 101 receptov a rád za rozumnú cenu.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Varíme mäsové špeciality

    101 receptov a rád z časopisu Slovenka – Varíme mäsové špeciality

    V knihe nájdete výber osvedčených receptov z našich kuchýň, chutné jedlá z najrôznejších druhov mäsa, dostupné suroviny, jednoduché postupy – 101 receptov a rád za rozumnú cenu.

    1,90 Pridať do košíka
  • 123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni Zdenka Heřmanová

    123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni

    Legendárna „čínska kuchárka“, ktorá vyšla na Slovensku. Obsahuje iba tie recepty, ktoré sa dajú pripraviť z našich domácich surovín, prípadne si vyžadujú menšie úpravy či nahradenie nepodstatných zložiek.

    3,50 Pridať do košíka
  • Jill Norman - Bylinky a koreniny v kuchyni

    Bylinky a koreniny v kuchyni

    Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní. Ak vás lákajú kulinárske dobrodružstvá, vydajte sa s týmto sprievodcom svetom byliniek a korenín do tajomnej, vzrušujúcej a ešte stále neprebádanej ríše chutí a vôní.

    8,60 Pridať do košíka
  • Čínska kuchyňa- Anne Wilsonová

    Čínska kuchyňa

    Čínska kuchyňa patrí medzi najobľúbenejšie kuchyne sveta. V poslednom čase sa aj u nás objavilo množstvo špeciálnych exotických surovín a prísad, ktoré uľahčujú prípravu širokej palety čínskych jedál.

    1,90 Pridať do košíka
  • Gazdinkám od A do Z Ružena Murgová

    Gazdinkám od A do Z

    Kuchárska knižka pre každého, kto chce vniknúť do tajov varenia a pečenia. Všetko o potravinách (recepty, správna výživa) a najrôznejšie rady o stolovaní a domácnosti, racionálne stravovanie, príprava jedál – viac ako 320 strán návodov a tipov.

    4,90 Pridať do košíka
  • Indická kuchyně

    Indická kuchyně

    Prehľad bežných jedál aj lahôdok alebo sviatočných pokrmov a výklad o správnej voľbe, množstve a pomere korenia nám približuje exotickosť indickej kuchyne. Príručka popisuje úpravu mäsových a zeleninových karí, pokrmov z mäsa, drobov, ryby, hydiny, ryžových, strukovinových, zeleninových a vaječných jedál, polievok a sladkých jedál.

    6,00 Pridať do košíka
  • Jedlá z húb Henryk Debski

    Jedlá z húb

    Autora podnietil na napísanie tejto knižky nedostatok kuchárskych kníh o jedlách z húb a s hubami na knižnom trhu. Táto kuchárska kniha obsahuje množstvo receptov, či už sú to huby ako samostatné jedlo, alebo sú huby prísadou do iných jedál. Bon apetit!

    2,20 Pridať do košíka
  • Medzinárodná kuchárka Juliana Anna Fialová

    Medzinárodná kuchárka

    Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO ’58 v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza.

    4,90 Pridať do košíka
  • Předkrmy, chuťovkya malá pohoštění

    Předkrmy, chuťovky a malá pohoštení

    Kuchárska kniha zachytáva širokú škálu pokrmov povzbudzujúcich chuť k jedlu od jednoduchých predjedál až po zložité diela.

    6,20 Pridať do košíka
  • Varíme po práci rýchlo a dobre Juliana Fialová

    Varíme po práci rýchlo a dobre

    Táto príručka je zostavená na základe skúseností z kurzov minútových jedál, určených hlavne pre potreby zamestnaných žien. Má nielen naučiť variť, ale aj účelne rozdeliť prácu pri varení a správne zachádzať s potravinami. Na štyri ročné obdobia je celkovo uvedených 48 jedálničkov, z ktorých každý je rozpracovaný na tri chody a má ešte obmenu jednoduchšiu a úplnejšiu.

    7,00 Pridať do košíka