Varenie

Zobrazuje sa všetkych 11 výsledkov

  • 101 praktických rád - Polievky

    101 praktických rád – Polievky

    Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok – príprava vývarov, vhodné suroviny, krémové, sýte, ľahké a studené polievky.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 praktických rád - Pripravujeme šaláty

    101 praktických rád – Pripravujeme šaláty

    Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok ako pripraviť chutné a výživné šaláty.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Nátierkové a šalátové špeciality

    101 receptov a rád z časopisu Slovenka – Nátierkové a šalátové špeciality

    V knihe nájdete výber osvedčených receptov od našich gazdiniek, chutné a výživné občerstvenie, aké sú dostupné suroviny a príprava jednoduchých receptov – 101 receptov a rád za rozumnú cenu.

    1,90 Pridať do košíka
  • 101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Varíme mäsové špeciality

    101 receptov a rád z časopisu Slovenka – Varíme mäsové špeciality

    V knihe nájdete výber osvedčených receptov z našich kuchýň, chutné jedlá z najrôznejších druhov mäsa, dostupné suroviny, jednoduché postupy – 101 receptov a rád za rozumnú cenu.

    1,90 Pridať do košíka
  • 123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni Zdenka Heřmanová

    123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni

    Legendárna „čínska kuchárka“, ktorá vyšla na Slovensku. Obsahuje iba tie recepty, ktoré sa dajú pripraviť z našich domácich surovín, prípadne si vyžadujú menšie úpravy či nahradenie nepodstatných zložiek.

    3,50 Pridať do košíka
  • Domáci údenár Jozef Ďurík

    Domáci údenár

    Publikácia úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa.

    5,00 Pridať do košíka
  • Tastes of Antalya

    From the Taurus Mountains to the Mediterranean: Tastes of Antalya

    Publikácia v angličtine o receptoch pochádzajúcich z tureckej Antalye.

    6,00 Pridať do košíka
  • Gazdinkám od A do Z Ružena Murgová

    Gazdinkám od A do Z

    Kuchárska knižka pre každého, kto chce vniknúť do tajov varenia a pečenia. Všetko o potravinách (recepty, správna výživa) a najrôznejšie rady o stolovaní a domácnosti, racionálne stravovanie, príprava jedál – viac ako 320 strán návodov a tipov.

    4,90 Pridať do košíka
  • Jedlá z húb Henryk Debski

    Jedlá z húb

    Autora podnietil na napísanie tejto knižky nedostatok kuchárskych kníh o jedlách z húb a s hubami na knižnom trhu. Táto kuchárska kniha obsahuje množstvo receptov, či už sú to huby ako samostatné jedlo, alebo sú huby prísadou do iných jedál. Bon apetit!

    2,20 Pridať do košíka
  • Medzinárodná kuchárka Juliana Anna Fialová

    Medzinárodná kuchárka

    Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO ’58 v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza.

    4,90 Pridať do košíka
  • O myšlení - Úvod do filosofie Konrad Liessmann Gerhard Zenaty

    O myšlení – Úvod do filosofie

    Autori knihy O myšlení Konrad Liessmann a Gerhard Zenaty sú rakúski filozofi. Gerhard Zenaty učí filozofiu na rakúskych školách, a Konrad Paul Liessmann je vedec, ktorý získal v roku 2006 titul Vedec roka. Tento úvod do filozofie sa dá považovať za súčasný slovník filozofických pojmov. Autori sa snažia popísať najväčšie súčasné filozofické problémy, rozobrať ich do najväčších detailov a čitateľovi dať presný opis.

     

    8,00 Pridať do košíka