123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni
Legendárna „čínska kuchárka“, ktorá vyšla na Slovensku. Obsahuje iba tie recepty, ktoré sa dajú pripraviť z našich domácich surovín, prípadne si vyžadujú menšie úpravy či nahradenie nepodstatných zložiek.
Zobrazených 1–16 z 28 výsledkov
Legendárna „čínska kuchárka“, ktorá vyšla na Slovensku. Obsahuje iba tie recepty, ktoré sa dajú pripraviť z našich domácich surovín, prípadne si vyžadujú menšie úpravy či nahradenie nepodstatných zložiek.
Nie je to tak dávno, čo sa myslelo, že tučnota je výrazným prejavom zdravia a životaschopnosti. Pravda je iná: Tučnota je závažná zdravotná a estetická chyba a predstavuje aj spoločenský problém. Preto sa jej treba čo najskôr zbaviť alebo jej účinne a včas predchádzať.
Nepřeberné množství receptů – od předkrmů, hlavních jídel, dezertů, salátů, omáček a zálivek atd.
Čokoláde sa už tisícky rokov pripisuje magická moc. Považuje sa za elixír života a v súčasnosti aj za symbol romantiky a liek na zlomené srdce.
Dieta při žaludečním kataru a zvýšené kyselosti žaludeční šťávy / Doc. MUDr. Přemysl Doberský, DrSc., Jitka Horáčková.
Svieže, ovocné, čokoládové, smotanové a čoraz obľúbenejšie… nepečené dezerty! Nechajte rúru odpočívať, a napriek tomu potešte svojich blízkych lahodnými dobrotami. V sviatočné dni pripravte nápadité raňajkové dobroty ako voňavé ovocné maslo či ryžové guľôčky s ovocím, na výlet si namiesto obvyklého keksíka…
Publikácia v angličtine o receptoch pochádzajúcich z tureckej Antalye.
Pokračování úspěšné kuchařky. Přes 150 receptů, 70 barevných fotografií a množství zajímavých korespondenčních ohlasů diváků a posluchačů.
Informácie o zdravej výžive spolu s receptami na zdravé pokrmy.
Ďalšia, v poradí už tretia tematicky zameraná kulinárska publikácia nakladateľstva VOLVOX GLOBATOR zahŕňa 200 receptov najobľúbenejších tradičných keltských pokrmov (gaštanová polievka, koláč z páleného cukru, figový či kvetinový puding, škótske vajcia…), ktoré sú doplnené prísloviami…
Kniha nabízí všechna kouzla se zeleninou, sýry a rybami, vynikající husté čorby, vůni grilovaných mas mísící se s olivovým olejem a středomořským kořením, cukrovinky s příchutí Orientu – to vše podle receptů a jídel, jimiž přátelé pohostili znalce tamnějších literatur, překladatele a labužníka Dušana Karpatského.
Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO ’58 v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza.
Obrazová kuchárka obsahuje 124 farebných fotografií a 400 receptov.
Príprava pokrmov z morských plodov je veľmi jednoduchá, dajú sa kúpiť už očistené, takže odpadá nepríjemná práca a zostáva iba radosť z varenia. Kôrovce a mušle sú ideálne na slávnostnú tabuľu- vyzerajú úžasne, ich príprava aj konzumácia sú zábavné.
Táto kniha sa zaoberá výživou najmenších detí. Je rozdelená do dvoch častí. V prvej sa dozviete, kedy je možné začať s prikrmovaním kojencov, aké potraviny sú pre deti vhodné, akú použiť kuchynskú úpravu…
Presvedčíte sa, že na to, aby ste sa dobre najedli, nemusíte mať vždy viac chodov. S knihou RECEPTY PRO JEDEN HRNEC vykúzlite skvelé jedlá ľahko a rýchlo.